Zašto je jedna od najboljih komedija 2019. godine

Uhvati Šortija (Get Shorty)

Treća sezona genijalne serije Uhvati Šortija (Get Shorty) premijerno se prikazuje na Pickbox NOW – nove epizode treće sezone stižu svake nedelje. Ako je još niste uhvatili, donosimo vam razloge zašto je ova serija jedna od najboljih komedija 2019!

ZASNIVA SE NA BESTSELERU

Get Shorty se zasniva na istoimenom bestseleru iz 1990. godine legendarnog pisca krimića Elmora Lenarda koji je napisao i Rum Punch, knjigu koja je inspirisala režisera Kventina Tarantina za film Džeki Braun.

SAMO DOBRE KRITIKE

Kritičari su poludeli za prve dve sezone, a popularni magazin The Hollywood Reporter okarakterisao ju je kao „istinski privlačnu i promišljenu seriju“. Na Rotten Tomatoes Uhvati Šortija ima 99 odsto ocena publike, što je veoma impresivno.

GENIJALNA GLUMAČKA POSTAVA

U glavnim ulogama su fenomenalni irski glumac i komičar Kris O’Daud (The IT Crowd) i američki komičar, scenarista i glumac Rej Romano (Everybody Loves Raymond).

Osim glavnog dvojca, tu su i brojni poznati glumci u epizodnim ulogama – poput Felisiti Hafman (Očajne domaćice, Transamerika), Stivena Vebera (Wings, Once and Again) i Endrjua Lidsa (Bones).

MRAČNA KRIMI KOMEDIJA KOJA ĆE VAS ODUŠEVITI

Priča se vrti oko Majlsa (Kris O’Daud) – kriminalca i ubice koji pokuša da promeni profesiju i postane filmski producent. U tome mu pomaže okoreli drugorazredni filmadžija Rik (Rej Romano). Njihove avanture su opisane kao mračna krimi komedija, što zvuči veoma primamljivo. Inteligentna, promišljena, duhovita i mračna – ovo je jedna od onih serija koja zaslužuje više pažnje!

Uhvati Šortija (Get Shorty) gledaj odmah na Pickbox NOW!