Uvrnuta humoristična serija

Serija Večnost u tami  (In the Dark) iznenadiće vas neobičnom pričom

O čemu se radi?

Marfi (Peri Metfeld) je pomalo neozbiljna slepa devojka u dvadesetima koja vreme uglavnom provodi pod uticajem alkohola. Ima samo dvoje prijatelja, cimerku Džes (Bruk Markam) i Tajsona, dilera tinejdžera koji joj je jednom prilikom, za vreme nasilne krađe, spasao život. Marfi ne voli svoj posao – radi u školi za dresiranje pasa za slepe „Nada na povocu“ kojom upravljaju njeni roditelji. Povrh toga, izlazi s raznim momcima, što njen život čini poprilično šarolikim.

Ali to je samo pozadinska priča. Šetajući sa svojim psom, Marfi pronađe Tajsonovo mrtvo telo koje nestane pre nego što policija stigne na mesto zločina.  Kad shvati da policija nije previše zainteresovana za rešavanje slučaja, Marfi odluči da sama istraži šta se dogodilo njenom prijatelju.

Zaljubićete se u uvrnuti humor i glavnu glumicu

Kritičari tvrde kako ćete se vrlo brzo zaljubiti u ovu uvrnutu humorističku seriju i hvale glumu glavne glumice Peri Metfeld.

Priča je delimično zasnovana na životu Lori Bernson koja radi u školi za dresiranje pasa za slepe osobe, a ujedno je i savetnica na razvoju serije. Metfeldova je provela mnogo vremena s Lori pripremajući se za ulogu – posmatrala je njenu rutinu, način na koji pere zube, kako se sprema za spavanje, kako kuva, kako šeta sa psom. „Bilo je odlično što sam mogla da istražujem na taj način i što je Lori bila s nama na setu, mnogo sam naučila“, rekla je Peri Metfeld.

Zabavite se s uvrnutom Marfi i celu prvu sezonu gledajte na Pickbox TV kanalu u standardnom paketu na Blicnetu od 2.7. od PON – PET u 21:50.