Tri sezone detektivske serije

Džek Ajriš

Objavljeno: 3. septembra 2021.

Džek Ajriš (Jack Irish) – sve tri sezone detektivske serije

Fantastične vesti stižu iz Pickbox NOW – posle popularnih filmova, sve tri sezone detetivske serije Džek Ajriš (Jack Irish) će moći da se gledaju od 10. septembra. 

Ova australijska serija je zasnovana na detektivskim romanima Pitera Templa i dobitnica je nagrade za najbolju seriju Australijske akademije za filmsku i televizijsku umetnost (AACTA) i Australijskog esnafa pisaca.

GAJ PIRS U GLAVNOJ ULOZI

Nakon tri filma, nagrađivani australijski glumac, muzičar i pevač Gaj Pirs (Memento, Poverljivo iz L. A, Mildred Pirs) vraća se ulozi popularnog i harizmatičnog privatnog detektiva Džeka Ajriša. Ajriš je advokat koji se sada bavi uterivanjem dugova i pronalaženjem nestalih ljudi, mrtvih ili živih.

Ako vam posle gledanja tri sezone nove serije ne bude dosta Gaja Pirsa, na Pickbox NOW možete da ga gledate i u filmu 33 Postcards.

O ČEMU SE RADI?

Posle uspešne karijere advokata i partnera u elitnoj advokatskoj kancelariji, Džek Ajriš se odao alkoholu i depresiji jer je njegova supruga ubijena. Osim što je počeo da gubi na sudu, izgubio je i samopouzdanje. Ali kad je dotakao dno, najzad je poželeo da sredi svoj život i počinje da radi kao privatni detektiv.

Nevolje ga prate sa svih strana – nekad su to njegovi prijatelji koji se bave konjičkim trkama, nekad su to prijatelji koji se bave pravom, a nekad i žene u njegovom životu. Ipak, tu su i njegovi prijatelji iz paba koji mu pomažu da nađe odgovore, a pomažu mu i u tome da se sakrije od onih koji hoće da ga ubiju ili bi ga najradije videli u zatvoru.

Ne propustite australijsku seriju Džek Ajriš (Jack Irish) i neizvesne detektivske priče s harizmatičnim glavnim likom i šarmantnim sporednim likovima.

Sve tri sezone gledajte samo na Pickbox NOW od 10. septembra!