Treća i poslednja sezona kanadske serije

Meri ubija ljude

Treća i poslednja sezona kanadske serije ‘Meri ubija ljude’ (Mary Kills People) premijerno stiže svakog ponedeljka na Pickbox NOW. Poslednje poglavlje donosi nam šest epizoda i konfliktan izbor između života i smrti.

Uzbudljiva, šokantna i emotivna, poslednja sezona nadmašila je sva očekivanja. Ako još niste počeli da gledate seriju, bacite oko na 5 razloga zašto je vredi pogledati.

ŠTA NAS OČEKUJE U NOVOJ SEZONI

Dve nove glumice pridružile su se trećoj sezoni – kanadska glumica Elizabet Sonders (It, Orphan Black) je medicinska sestra u bolnici u kojoj je Meri ranije radila. Ima svoju ličnu agendu i pogled na smrt, što će veoma zakomplikovati Merin život.

Tu je i glumica Rejčel Ančeril (Star Trek: Discovery), nova pacijentkinja u Merinom hospisu, sa željom da živi još malo pre nego što umre.

Nakon šokantnog finala druge sezone, inspektor Ben Vesli (Džej Rajan) izgubio je posao u policiji, a dr Meri Haris (Kerolajn Daverna) i njen partner dr Dezmond “Dez” Benet (Ričard Šort) pokušavaju da razreše komplikacije koje su nastale oko njihovog novoosnovanog hospisa prigodno nazvanim „Kod Džoj“. Da stvari budu još komplikovanije, Meri je trudna sa Benovim detetom i počinje da oseća sve više posledica svojih odluka.

NOVE EPIZODE PONEDELJKOM

Nove epizode treće sezone prikazuju se ponedeljkom na Pickbox NOW – pridružite se dr Meri Haris u šokantnoj i emotivnoj poslednoj sezoni i pozabavite se intrigantnom tabu temom – potpomognutim samoubistvom!