Spasi me

4 razloga zašto da gledate novu britansku krimi seriju

Prva sezona serije Spasi me (Save Me) počinje da se prikazuje na kanalu Pickbox TV u sredu 26. 8., a mi vam donosimo pet razloga za gledanje ove napete serije. Od četvrtka 3. 9. na kanalu Pickbox TV počinje prikazivanje druge sezone serije pod nazivom Spasi i mene (Save Me Too).

 

        4. NAGRAĐENA JE ZA NAJBOLJU SERIJU 2019.

Spasi me je proglašena najboljom dramskom serijom 2019. godine i osvojila je nagradu Royal Television Societyja. Povrh toga, dobila je toliko sjajne kritike, da je odmah naručena i druga sezona, koja se tek snima.

        3. LENI DŽEJMS JE TVORAC SERIJE I GLAVNI GLUMAC

Tvorac, scenarista, reditelj i glavni glumac ove moćne i napete šestodelne serije je popularni glumac Leni Džejms (Line of Duty, The Walking Dead, Fear the Walking Dead). Osim što je serija proglašena najboljom serijom 2019, i Leni je osvojio nagradu – za najboljeg scenaristu.

        2. INTELIGENTNA JE

Spasi me na inteligentan način spaja suprotnosti koje su svojstvene životu – seriju prožimaju misterije, konflikti, humor, bol i nasilje. Priča se vrti oko središnje misterije, ali ima više slojeva, a svaki dodaje još intrige.

        1. MISTERIOZNA JE I NAPETA

Leni Džejms tumači ulogu Nelsona „Nelija“ Roua, kompleksnog čoveka ćudljive naravi koji voli da popije, ali je dobrog srca – pomaže komšijama i za svakog ima osmeh na licu. Život mu se preokrene kad njegova otuđena kći Džodi misteriozno nestane, a on postaje jedan od osumnjičenih za njenu otmicu, iako je skoro nikad nije video. Kreće u potragu za svojom nestalom kćeri i ne preza ni pred čim da bi otkrio istinu.

 

Nemojte propustiti prvu sezonu ove napete krimi serije radnim danom od 26. 8. u 22.45 h, kao i drugu sezonu od 3. 9. radnim danom u 22.35 h.