Ekskluzivna premijera

Slučaj podmornice Vidžil

Objavljeno: 24. septembra 2021.

Ekskluzivna premijera BBC-jeve krimi-serije

Slučaj podmornice Vidžil (Vigil) na Pickbox NOW

Britanska kriminalistička serija Slučaj podmornice Vidžil (Vigil) imaće svoju ekskluzivnu premijeru na Pickbox NOW 27. septembra! Samo dan posle svetske premijere na BBC-ju, kompletnu prvu sezonu gledajte samo na Pickbox NOW.

Od autora popularne britanske serije Kruna (The Crown) Toma Edža i producenta najgledanije britanske serije Na dužnosti (Line of Duty) Sajmona Hita, dolazi nam policijska kriminalistička mini-serija Vidžil koja se sastoji od ukupno šest epizoda.

ZVEZDANA GLUMAČKA POSTAVA

Glavnu ulogu tumači fantastična britanska glumica Saran Džouns (Skot i Bejli, Spasi me), koju su kritičari ocenili kao zaista maestralnu u novoj seriji Vidžil. „Nema toga što ona ne može”, jedna je od recenzija koje je iskreno opisuju.

Ostatak zvezdane glumačke postave čine popularni glumci Martin Kompston (Na dužnosti), Rouz Lesli (Igra prestola, Dauntonska opatija, Luter, Dobra borba…) i Šon Evans, koga gledamo u britanskoj seriji Mladi inspektor Mors na Pickbox NOW.

ŠTO DUBLJE IDETE, POSTAJE SVE TAMNIJE

Saran Džouns tumači ulogu detektivke Ejmi Silve koja radi za škotsku policiju. Radnja je smeštena u Škotskoj, gde je serija i snimana, na fiktivnoj podmornici HMS Vidžil, koja pripada kraljevskoj mornarici. Tajanstveni nestanak škotske ribarske koče i smrt na brodu nuklearne podmornice Trajdent dovodi policiju u sukob s mornaricom i britanskim bezbednosnim službama.

Uz inteligentnu misteriju, smrt, lezbejsku ljubavnu priču i zaveru u pozadini svega, serija Vidžil je zadivljujuća nova serija BBC-ja!

Što dublje idete, postaje sve tamnije – to je zvanični slogan britanske serije Slučaj podmornice Vidžil (Vigil)Zaronite u novu krimi-seriju i ekskluzivno gledajte svih šest epizoda samo na Pickbox NOW od 27. septembra!