Slatko ludilo

Nova kulinarska emisija

Objavljeno: 10. juna 2021.

Slatko ludilo (Baking Mad)

nova kulinarska emisija na Pickbox NOW

Divna nova kulinarska emisija punog imena Slatko ludilo (Baking Mad with Eric Lanlard) stiže na Pickbox NOW! Cela prva sezona moći da se gleda od 14. juna, a druga sezona od 21. juna. Svaka epizoda donosi nešto novo, od tajlandskog boksera do učitelja, svi su pozvani u Lanlardov dom kako bi naučili trikove za što jednostavnije i ukusnije kolače.

Izbrusite svoje kulinarsko umeće uz francuskog majstora poslastica  Erika Lanlarda

Erik Lanlard je vlasnik poslastičarnice po imenu Cake Boy, a u svojoj kulinarskoj emisiji deli savete i trikove za uspešne poslastice. Nisu to samo recepti, iako je naravno i njih puno, u ovoj britanskoj kulinarskoj seriji pronaći ćete predloge oko toga kako lakše ispeći kolače sa što lepšim rezultatima.

Od dinstanja kolača do pripreme savršene glazure od maslaca, Lanlard podstiče gledaoce da se okušaju u pečenju i nastave da pokušavaju, bez obzira na to kako će ispasti. Njegov moto je da treba koristiti kvalitetne sastojke, što znači da će napravljene smese za kolače imati dobar ukus, bez obzira na to kako izgledale.

Ono što se ističe kod šefa Lanlarda je činjenica da na topao i lak način motiviše sve koji žele da se okušaju u pečenju kolača, bili oni početnici ili već profesionalci.  On se oduvek bavi kolačima, kao što sam kaže: “To je nešto što sam oduvek želeo, još otkako sam bio dečak od šest godina, samo sam hteo da pečem kolače.”

Britansku kulinarsku seriju Slatko ludilo (Baking Mad with Eric Lanlard) gledajte samo na Pickbox NOW i uživajte u poslasticama!