Serije s kojima ćemo zakoračiti u jesen

Šarmantan italijanski hit i britanska krimi serija

Objavljeno: 7. septembra 2023.

Na Pickbox NOW ove jeseni stižu dve nove serije idealne za jesenje zahlađenje! Za sve ljubitelje krimi žanra, toplo preporučujemo svežu britansku krimi seriju Inspektorka Rej, kao i šarmantnu italijansku krimi-humorističku seriju Ubistva u baru Lume. Evo šta sve treba da znate o kremu evropskih serijskih noviteta na Pickbox NOW!

Šarmantna italijanska serija Ubistva u baru Lume (Murders at BarLume)

Ubistva u baru Lume šarmantna je italijanska serija kreatora Inspektora Montalbana. Adaptirana prema romanima Marka Malvadija, radnja se odvija u Pineti, prelepom toskanskom primorskom selu. U središtu priče je Masimo Vivijani, čovek koji dobija na lutriji, kupuje bar na moru i sanja o lakom životu. Ali ništa se ne događa po planu!

Tople, duhovite priče uključuju zločine, detektive i zbor mudrih staraca koji sede ispred bara Lume i iznose svoje mišljenje svakome ko želi da sluša. Pametna italijanska kriminalistička drama uključuje odličnu glumačku postavu na čelu s Filipom Timijem u ulozi Masima.

Humoristička kriminalistička dramska serija sastoji se od 18 epizoda i idealna je za laganu, veselu zabavu smeštenu u šarmantnu zajednicu na plaži. Svi su razni kriminalci izvedeni pred lice pravde, svaki na drugačiji način. U seriji uživajte odmah jer je već stigla na striming servis!

Britanska serija Inspektorka Rej (DI Ray)

Nova britanska policijska serija pravo je osveženje na krimi sceni! Seriju je kreirala i napisala scenaristkinja i glumica Maja Sondi, a producirao poznati producent Džed Merkurio.

Inspektorka Rej je policijska detektivka koju glumi britansko-američka glumica indijskog porekla Parminder Nagra. Rejeva radi u fiktivnoj policiji sa sedištem u Birmingemu. Ona je pametna, drska i tvrda, i upravo je dobila unapređenje. Rejeva preuzima slučaj koji je prisiljava da se suoči sa ličnim problemima. Sa svežom perspektivom, ova serija donosi zanimljivu priču koja će oduševiti gledaoce.

Ova britanska serija je impresivna, kompleksna, duboka, i kreće odmah u akciju. Gluma je odlična, a glumica Parminder Nagra briljira u glavnoj ulozi. Glumačku postavu čine i Džema Vilan i Džejmi Bamber. U seriji uživajte već ovog vikenda jer na striming servis stiže 8. 9.!

Idealne jesenje serije Ubistva u baru Lume i Inspektorka Rej gledajte samo na Pickbox NOW!