Seks, droga i PR (Flack)

Sjajna britanska serija stiže na Pickbox NOW

Britanska dramska serija Seks, droga i PR (Flack) s oskarovkom Anom Pakvin u glavnoj ulozi stiže na Pickbox NOW! Ova sjajna serija crnohumorni je prikaz jedne londonske PR agencije, a na Pickbox NOW odmah će biti dostupne obe sezone.

O ČEMU JE REČ?

Robin (Ana Pakvin), je Amerikanka koja radi u londonskoj PR agenciji. Pošto je stručnjakinja za odnose s javnošću, njen je posao da izvuče ono najbolje iz najgorih situacija. Naime, ona raščišćava monumentalne nerede koje prouzrokuju njeni sebični klijenti. Iako potpuno vlada svojim poslovnim svetom, njen lični život izmiče kontroli.

Korporativni svet odnosa s javnošću prikazan je otrovno, cinično i crnohumorno, a Oskarom nagrađena Ana Pakvin suvereno vlada ovom britanskom serijom.
ANA PAKVIN U GLAVNOJ ULOZI

Američka glumica Ana Helen Pakvin Oskara je osvojila s 11 godina za najbolju sporednu glumicu u filmu Piano (1993), što je čini drugom najmlađom glumicom koja je osvojila najprestižniju filmsku nagradu.

Nakon uspešne karijere u mladosti, možda nam je najpoznatija po ulozi Roug u X-Men franšizi (2000–2014.), za koju je nominovana za Saturn Awards. Njen filmski opus uključuje i najnoviji film Martina Skorsezea The Irishman (2019).

Pakvin je takođe igrala glavnu ulogu u vampirskoj seriji Prava krv (True Blood), a za svoju interpretaciju Suki Stekhaus osvojila je Zlatni globus za najbolju glumicu u dramskoj seriji.

U OSTALIM ULOGAMA

U ostalim ulogama su Sofi Okonedo (The Secret Life of Bees, Hellboy) kao Kerolin, direktorka PR agencije, Dženiviv Endželson (House of Lies) kao Rut, Robinina sestra, Lidija Vilson kao Iv, Robinina najbolja prijateljica i koleginica u agenciji i Arinz Kin kao Sem, medicinski brat i Robinin dečko.

Obe sezone britanske dramske serije Seks, droga i PR (Flack) gledajte odmah na Pickbox NOW!