Roslund i Helstrom: Pretinac 21 (Roslund & Hellström: Box 21):

Švedska mini-serija stiže na Pickbox TV kanal

Krimi serija Roslund  i Helstrom: Pretinac 21 (Roslund & Hellström: Box 21) nova je švedska mini-serija koja se pridružuje bogatoj ponudi Pickbox TV kanala. U ukupno šest epizoda, Roslund i Helstrom: Pretinac 21 prikovaće vas za male ekrane svojom surovošću, okrutnošću, tenzijama i kompleksnošću likova.

Serija se zasniva na bestseleru, krimi romanu švedskog dvojca Andersa Roslunda, novinara, i Borgea Helstroma, osnivača organizacije za prevenciju kriminala koja se bavi resocijalizacijom kriminalaca. Za ovaj uspešni dvojac se kaže da su spasili krimi žanr, a njihove knjige hvale zbog realnih prikaza ljudske prirode i zanimljivih kriminalističkih priča.

O čemu je reč?

Mlada rumunka Lidija dolazi u Švedsku u nadi za boljim životom. Na osnovu lažnih obećanja, zapravo su je namamili na odlazak i primorana je da se bavi prostitucijom u Švedskoj. U potrazi za osvetom, njena sudbina se prepliće sa policajcem Evertom Grensom koji lovi opasnog kriminalca.

Zašto je gledati?

Roslund i Helstrom: Pretinac 21 je serija koja će vas prikovati za ekrane od početka do kraja. Tenzije i nelagodnost rastu ispod površine svake scene, a neočekivana otkrića i moralne komplikacije likova odvešće vas u refleksiju sopstvenih uverenja.

Seriju pratite od četvrtka 6.8. u sledećim terminima:

OD 6.8. ČET – PON u 22:45

OD 11.8. UTO – ČET u 21:55