Radikalna priča o Peti Herst

Žrtva otmice ili teroristkinja?

Objavljeno: 20. juli 2023.

Dokumentarna serija Radikalna priča o Peti Herst (The Radical Story of Patty Hearst) na Pickbox NOW stiže 14. jula! Neverovatna priča u šest nastavaka donosi priču o bogatoj naslednici Peti Herst koja je oteta 1974. godine u Kaliforniji. Evo što sve treba da znate o ovoj fascinantnoj priči!

Žrtva otmice ili teroristkinja?

Unuka Vilijama Randolfa Hersta, čoveka koji je praktično izmislio tabloide i stvorio medijsku kompaniju koja postoji i danas, Peti Herst oteta je 4. februara 1974. Otmica u Berkliju, u Kaliforniji, postala je katalizator dvogodišnje drame koja će zaokupiti naciju. Više od četiri decenije kasnije, ovaj zločin i pravni slučajevi koji su iz njega proizašli ostavili su više pitanja nego odgovora.

Transformacija Peti Herst iz otete naslednice u teroristkinju saga je o privilegijama, slavi i nasilju koja je zahvatila naciju. Više od četrdeset godina kasnije, izveštaji iz prve ruke rasvetljavaju jednu od najbizarnijih priča u modernoj američkoj istoriji. Serija istražuje ko je Peti Herst zapravo: žrtva ili zlikovac

Život i zločini američke naslednice Peti Herst

U ovom CNN-ovom dokumentarnom serijalu u šest nastavaka pokušava da se odgovori na pitanje o tome ko je Peti, kako ona gleda na celu situaciju, i je li ona uistinu žrtva tužne priče i vrlo bizarne otmice ili je radikalna teroristkinja i zapravo zlikovac u celoj priči. Otkriva se njen život i zločini, a sama priča je toliko neverovatna da će vas prikovati za ekrane.

Ne propustite ovu neverovatnu priču o bizarnoj otmici i otkrijte sve o bogatoj naslednici Peti Herst u ovom CNN-ovom dokumentarnom serijalu, samo na Pickbox NOW!