Ptičice (Little Birds)

Nova dramska serija

Objavljeno: 24. marta 2021.

Ptičice (Little Birds) – neobična i vizuelno predivna

nova dramska serija

Neobična drama Ptičice (Little Birds) nova je serija na Pickbox NOW od 29.03. s britanskom glumicom Džuno Templ (Grdana: Zla vila Uspon Mračnog viteza) u glavnoj ulozi.

Sve se vrti oko večne i nezaobilazne teme – onima koji imaju moć i onima koji žele da budu slobodni. Ova šestodelna serija opisana je kao neobična, ambiciozna i vizuelno predivna, a upečatljive scene nećete tako lako zaboraviti.

INSPIRISANA KOLEKCIJOM EROTSKIH KRATKIH PRIČA

Inspirisana kolekcijom erotskih kratkih priča Anais Nin koje su izdate 1979. godine, dramska serija Ptičice priča je o ljubavnim željama i požudama, kao i lična drama s elementima političke intrige.

Radnja je smeštena u Tanger 1955. godine, u famoznoj „internacionalnoj zoni“ – jednom od poslednjih mesta koje predstavlja kolonijalnu dekadenciju. Američka debitantkinja Lusi Sevidž (Džuno Templ) želi nekonvencionalan život, slobodan od društvenih okova u kojima je živela do sad. Nalazi se u trenutku života u kome mora da se osamostali na bolan, ali neizbežan način.

Lusi dolazi u Tanger, spremna za ljubav i brak u egzotičnom novom mestu. Ali kad je suprug Hjugo (Hju Skiner) ne primi onako kako je očekivala, ona se okreće prema iznenađujućem, raznolikom i čudnom novom svetu u kojem se nalazi.

Ptičice je vrlo moderna priča o ženi koja se gubi i ponovo pronalazi u očaravajućoj zečjoj rupi. Lusi otkriva da je svet koji se menja prepun očaravajućih likova, uključujući provokativnu domino-damu, Šerifu Lamor (Jumna Marvan) koja posebno zaokuplja Lusinu maštu.

Smela i subverzivna dramska serija Ptičice odvešće vas na duhovito, dirljivo i provokativno putovanje prema slobodi i nezavisnosti.

Zaplešite po ivici između hedonizma i konflikta uz dramsku seriju Ptičice samo na Pickbox NOW od 29.03.!