Provedimo vikend zajedno

Romantični filmovi na Pickbox NOW

Provedimo vikend zajedno – na Pickboxu NOW naći ćete više od 20 romantičnih filmova! Srećan Dan zaljubljenih svima, a pogotovo solo igračima! Želimo vam prijatan vikend i mnogo, mnogo ljubavi.

Leto za pamćenje (A Summer to Remember, 2018.)

Džesika je uspešna lekarka i samohrana majka. Kad dobije umapređenje, odluči da proslavi i sa ćerkom ode na odmor na Fidži kako bi se opustile i povezale. Džesika upozna Vila, a pošto počnu da provode sve više vremena zajedno, Džesika počne da se pita može li da na ostrvu nađe život i ljubav kakvima se oduvek nadala.

Jedi, pij i venčaj se (Eat, Drink and Be Married, 2019.)

Tri dana pre venčanja, Džes i Maks odluče da otkažu svadbu. Bili vodi neprofitno udruženje koje hranu sa već plaćenih, ali neodržanih venčanja donira ugroženima. Kad Džes i Maks u pratnji Maksovog brata Čarlija dođu kod Bili, Čarli uspe da je ubedi da mu pomogne da ponovo spoji Džes i Maksa. Zajedno organizuju brojne susrete na kojima Džes i Maks shvate da zaista pripadaju jedno drugom, a za to vreme se njihov odnos razvije u nešto više.

Iskrena ljubav (Sincerely Truly Yours, 2019.)

Grejs se useli u novi stan u kom nađe venčani prsten i pismo. Odluči da na to pismo odgovori, a na njeno čuđenje, tajanstveni romantičar joj odgovori, pa oni započnu prepisku koja će dovesti do niza događaja koji će joj zauvek promeniti život i dokazati da ljubav može da se nađe na najneočekivaniji način.

Zamrznuti u ljubavi (Frozen in Love, 2018.)

Meri je vlasnica male, šarmantne knjižare, ali posao joj ne ide najbolje. Adam je hokejaš koji je zbog sukoba na terenu suspendovan na neodređeno. Meri dobije priliku da promeni svoj imidž, ali to znači da mora da sarađuje sa Adamom s kojim je povezuje uzajamna netrpeljivost. Uz nadzor PR stručnjakinje, Meri i Adam rade na sebi, a s vremenom se netrpeljivost pretvori u privlačnost.

Ljeto u vinogradu (Summer in the Vineyard, 2017.)

Nakon početnog sukoba, Frenki i Nejt su sada par koji vodi vinograd i priprema se za lokalno takmičenje. U zajedničkoj želji da uspeju, Frenki i Nejt se nađu u vrtlogu nesporazuma, tajni i delovanja na svoju ruku, što dovede u opasnost njihov vinograd, ali i njihovu ljubav.