Objavljeno: 17.decembra 2020.

Praznična čarolija uz najmilije – filmska oaza božićnog

ugođaja na Pickbox NOW 

Ovih praznika možda nema snega, ali božićnog duha ne nedostaje na Pickbox NOW! Uživajte u obilju božićne čarolije uz deset filmova koje vam preporučujemo – svaki dan po jedan božićni film.

Raspevani božićni film Božićni duet (Spotlight Under The Mistletoe)  divan je za podizanje prazničnog duha. Radnja se vrti oko pevačice Tes kojoj prodaja poslednjeg albuma vrtoglavo pada. Kako bi spasila karijeru, njena je diskografska kuća prisili da snimi božićni album s pop-zvezdom Derekom. Na prvi pogled, njih se dvoje čine kao sušte suprotnosti – ne slažu se oko muzičkih žanrova i nerviraju se što moraju da rade zajedno. Ali ubrzo stvari krenu potpuno drugim tokom…

Još je jedan muzikom prošaran božićni film Božićna pesma (A Song For Christmas) , koji se vrti oko kantri-pevačice Adelejd Kej. Adelejd ima novi hit-singl i karijera joj blista. Trebalo bi da bude presrećna, ali ne sviđa joj se što mora da glumi da je zaljubljena. Povrh toga, njen menadžer više ne želi da ona sama piše svoje pesme, što samo doliva ulje na vatru.

Božićni rep (A Christmas Tail) razveseliće sve koji ne mogu da zamisle praznike bez svojih omiljenih kućnih ljubimaca! Ovaj film priča zanimljivu priču o dvoje samohranih roditelja. Megi ima problema na poslu, dečko ju je ostavio, a Božić se bliži. Odluči da nabavi psa svom sinu Itanu. Džek je sportski novinar i samohrani otac tinejdžerke Olivije. Njih dvoje imaju psa, ali on voli da beži od kuće. Završi u azilu, gde ga Megi pronađe i usvoji.

Praznično putovanje (Holiday Road Trip) vrti se oko slavnog psa po imenu Skuts, koji ide na promotivnu turneju za Božić. U njegovoj pratnji je dvoje zaposlenih u pet šopu, Pet i Maja. Njih dvoje su potpune suprotnosti – Maja radi u računovodstvu, ambiciozna je i želi svoj posao da pretvori u sjajnu karijeru. Pet je detinjast i njemu je posao zapravo zabava. Kako će se snaći na ovom putovanju, pogledajte u ovom sjajnom božićnom filmu.

Kraljevski božićni bal (A Royal Christmas Ball) divan je film o neženji, kralju Čarlsu koji pronađe svoju davno izgubljenu ljubav iz vremena kad je išao na američki fakultet. Ona se nikad nije udala i odgajila je 17- godišnju kćerku koja bi mogla da bude njegova ćerka, a time i princeza njegovog carstva u Baltamiji.

Princeza za Božić (Christmas at Castlebury Hall) vrti se oko mlade žene koja za božićne praznike otputuje s bratancem i bratanicom u evropski dvorac, gde se zaljubi u zanosnog princa.

Božić u Palm Springs (Christmas in Palm Springs) dovitljiv je i simpatičan film u kom pratimo Džesiku i njenu porodicu. Džesika ima veliku prezentaciju u Palm Springsu. Ali, postoji nekoliko problema. Njeno dvoje dece, koji će učiniti sve da bi pomirili svoje roditelje, hakovali su njen mobilni i pozvali tatu u Palm Springs.

Romantični božićni film Božićna koliba (The Christmas Cottage) vrti se oko magične kolibe. Naime, svaki par koji provede noć tamo zaljubiće se i živeti srećno do kraja života. Kao kuma svojoj najboljoj prijateljici, Lejsi uređuje kolibu za novopečeni bračni par. Ali nije računala s tim da će joj u tom zadatku pomoći zgodni Ijan Kalahan, brat njene prijateljice.

Božić sa porodicom (Family for Christmas) je zanimljiv film u kome Deda Mraz odvede Hanu u verziju njenog života u kojoj zasniva porodicu s ljubavlju svog života, Benom, s kojim je raskinula vezu pre deset godina.

U filmu Lift za poljupce (Merry Kissmas) pratimo Kajlu, koja je verena za narcisoidnog filmskog reditelja i koreografa. Ali jedna vožnja liftom s ugostiteljem Dastinom uzdrmaće njen svet.

 

Sve ove filmove i još mnogo više njih gledajte odmah na Pickbox NOW i uživajte u božićnoj čaroliji.