Visting (Wisting)

Norveška krimi serija

Izvrsne vesti za ljubitelje krimi i triler serija – očekuje vas premijera cele sezone norveške krimi serije Wisting na Pickbox NOW! Smeštena u divnim krajolicima Norveške, nova krimi serija zasniva se na bestselerima The Caveman & The Hunting Dogs norveškog autora Jorna Liera Horsta.

U glavnim ulogama su izvrsni norveški glumac Sven Norin (Valkyrien) i popularna kanadska glumica Keri-En Mos (The Matrix, Jessica Jones).

KOMPLEKSNI LIKOVI

U krimi seriji Visting pratimo inspektora Vilijama Vistinga (Sven Nordin) koji se hvata u koštac sa najizazovnijim i najšokantnijim slučajem u svojoj karijeri – goni američkog serijskog ubicu koji živi u Norveškoj. Visting sarađuje sa bivšom specijalnom agentkinjom FBI-ja Megi Grifin koju tumači sjajna Keri-En Mos.

U međuvremenu, Vistingova ćerka Line (Tea Grin Lundberg) je novinarka koja lovi naslovnice – što je dovede direktno na put serijskog ubice. Iznenada, duhovi starog slučaja ne puštaju Vistinga na miru, zbog čega je optužen i suspendovan. Kako će Visting spasiti živote kad mora da se bori za svoju reputaciju i karijeru, pa i za svoj život?

SARADNJA NORVEŠKE POLICIJE I FBI-ja

Norveška serija Visting oduševiće vas ne samo zbog izvrsne glume i kompleksnih likova koje ćete odmah zavoleti, već i zbog napete radnje koja će vas izazivati da gledate dalje i dalje. Posebnu dinamiku u seriji stvara saradnja između norveške policije i FBI-ja i odnos između agentkinje Grifin i inspektora Vistinga. Serija Visting, lov na zlokobnog serijskog ubicu zaogrnut u ruho norveških krajolika, prava je krimi poslastica.

Napetu norvešku krimi seriju Visting gledajte premijerno na Pickbox NOW!