Nimalo običan sitkom

Pravi O´Nilovi (The Real O´Neals)

Pravi O’Nilovi je nova humoristička serija na Pickbox NOW. Gledajte odmah obe sezone ovog osvežavajućeg sitkoma!

Svako u porodici ima tajnu

Serija prati živote naoko idealne irsko-američke katoličke porodice iz Čikaga. Ali svako u porodici ima tajnu, a kad podele svoje istine jedni s drugima, nastaje nova porodična dinamika koja će promeniti njihove živote. Najveću promjenu donosi vest da se roditelji Ajlin (Marta Plimpton) i Pet (Džej R. Ferguson) više ne vole i žele da se razvedu. Ali ni njihova deca nisu idealna katolička deca – srednje dete Keni (Noa Galvin) je gej, što je u suprotnosti sa tradicionalnim vrednostima O’Nilovih, najstariji sin Džimi (Metju Šajvli) je anoreksičan, a najmlađa Šenon (Bibi Vud) je kleptomanka i možda je ateistkinja.

Mama na čelu

Popularna glumica Marta Plimpton (Vaspitanje za početnike, Dobra žena, Kako uspeti u Americi) izvrsna je u ulozi majke Ajlin. Ona je tvrd orah i najjači lik u seriji. Tradicionalna i čvrste ruke, Ajlin je zapravo veoma simpatična i duhovita, a gledaocima će biti teško da ne navijaju za nju.

Nimalo običan sitkom

Pod plaštom jednog sasvim običnog sitkoma koji tematizuje porodične probleme, Pravi O’Nilovi je zapravo veoma odvažna, osvežavajuća i duhovita serija. Bavi se mračnijim temama odnosa religije i seksualnosti, a svaka tema pojedine epizode je veoma ozbiljna, poput prvog seksa, školskog nasilja ili preispitivanja Božjeg postojanja. Ipak, sve je prikazano veselo i energično, što u ovoj humorističkoj seriji izvrsno funkcioniše.