Leta u Indiji

Britanska dramska serija

Objavljeno: 8. jula 2021.

Leta u Indiji (Indian Summers)

nova britanska dramska serija na Pickbox NOW

Britanska dramska serija Leta u Indiji (Indian Summers), s fenomenalnom glumačkom postavom, sjajnom kinematografijom i visokom ocenom od 7,3 na iMDB-u, na Pickbox NOW stiže 16. jula. Smeštena u 1932. godinu, jednu od poslednjih tokom kolonijalne vladavine Britanije nad Indijom, serija Leta u Indiji detaljno se bavi događajima koji su se zbili tokom tog leta u podnožju Himalaja i grupom vladajućih Britanaca.

O ČEMU SE RADI?

Smeštena u podnožje Himalaja i plantaže čaja u severnoj Indiji, ova drama donosi bogatu i eksplozivnu priču o propadanju Britanskog carstva i rađanju moderne Indije.

U središtu priče su implikacije i posledice zamršene mreže strasti, rivalstva i sukoba koji definišu život onih koji se tamo nalaze tog leta, koje će promeniti sve. Leto je 1932, Indija sanja o nezavisnosti, ali Britanci se drže moći. U podnožju Himalaja nalazi se Simla, u kojoj su svakog leta smešteni britanski moćnici kako bi tokom letnjih meseci odatle upravljali zemljom.

FENOMENALNA GLUMAČKA POSTAVA

Glumac Henri Lojd-Hjuz utelovljuje Ralfa Vilana, šarmantnog sociopatu i spletkaroša.  Lojd-Hjuz glumi i u seriji Agata Kristi: Kod belog konja, gde tumači Dejvida Ardinglija.

Glumica Džuli Volters, koja tumači gospođu Vizli u Hariju Poteru, a na Pickbox NOW je gledamo u filmu Becoming Jane u kome utelovljuje gospođu Osten, u seriji Leta u Indiji briljira kao Sintija Kofin.

Uz njih, tu su i Nikeš Patel, Patrik Malahajd, Džemajma Vest, Lilet Dabi i brojni drugi.

PRAVI DRAGULJ

Kritičari imaju samo reči hvale za Leta u Indiji. Tako je Tajms ovu britansku seriju opisao kao „suptilnu, inteligentnu i predivno napravljenu”.  Independent pak piše kako „serija donosi duboko iskustvo koje svoju publiku strmoglavo uvlači u tridesete godine prošlog veka u Indiju pod britanskom vlašću”.

Ova serija je pravi dragulj, a njena atmosfera odiše nečim veličanstvenim. Kinematografija je sjajna, a živahne boje igraju na ekranu. Radnja serije je izazovna i razgranata, isprepletena s tadašnjom politikom čije odjeke i danas osećamo. Jedna od najboljih originalnih TV produkcija u poslednjih nekoliko godina!

Uđite u veličanstveni svet britanske serije Leta u Indiji samo na Pickbox NOW od 16. jula!