Kondor (Condor): Premijera druge sezone napete špijunske serije

Druga sezona nove špijunske triler-serije Kondor (Condor) stigla je na Pickbox NOW! S Maksom Ajronsom i Mirom Sorvino u glavnim ulogama, Kondor je napeta i odvažna serija o agentima CIA i zaveri koja preti milionima ljudi.

Druga sezona savremene adaptacije popularnog trilera “Tri dana Kondora” (Three Days of the Condor) iz 1975. godine s nestrpljenjem je čekana. I najzad je stigla – ekskluzivna premijera čeka vas na Pickbox NOW!

Prva sezona sastoji se od 10 epizoda koje su takođe dostupne na Pickbox NOW – upustite se u špijunsku avanturu i pogledajte celu seriju!

Zvezdana glumačka postava                                                               

Uz mladog glumca Maksa Ajronsa koji tumači glavni lik Džoa Tarnera, u Kondoru imamo prilike da gledamo neke od najboljih glumaca današnjice. Oskarovac Vilijam Hart (A History of Violence, Avengers, Captain America: Civil War) tumači ulogu Boba Partridža, Džoovog zaštitnički nastrojenog teče koji ga je regrutovao u CIA.

Oskarovka Mira Sorvino (Mighty Aphrodite, Human Trafficking) igra Marti Frost, Bobovu bivšu ljubavnicu koja vodi istragu o zločinima za koje je Džo okrivljen. Uz njih, tu je i genijalni Brendan Frejžer (The Mummy Trilogy, George of the Jungle) koji tumači lik Nejtana Faulera.

Ne veruj nikome – Napeti špijunski triler

S agentima CIA kao glavnim protagonistima, Kondoru ne nedostaje akcije i napetih situacija. Nemoguće je razaznati dobre igrače od onih loših, što celoj priči daje na misterioznosti. „Ne veruj nikome“ krilatica je druge sezone koja donosi još više uzbuđenja i akcije.

U prvom planu je Džo Tarner, mladi analitičar CIA koji slučajno saznaje za strašan plan koji preti životima miliona ljudi. Tarner je idealistički nastrojen milenijalac koji se tajno pridružuje CIA u nadi da će je reformisati iznutra.

Ali kad profesionalne ubice ubiju sve u njegovoj kancelariji, Tarner se nađe u neverovatno kompleksnoj situaciji. Ako želi da preživi, moraće da radi stvari za koje nikad nije mislio da je sposoban.

Premijeru kompletne druge sezone napete špijunske serije Kondor gledaj na PICKBOX NOW od 1. juna!