DRUGA SEZONA

Ekskluzivna premijera 14.1.

Objavljeno: 13. januara 2022.

Zasnovana na istinitoj priči o četvorici prijatelja koji pripadaju najbogatijem sloju norveškog društva, druga sezona izvanredne norveške serije Izlaz (Exit) na streaming servis Pickbox NOW stiže 14. januara.

 

Šta da radiš kad si toliko bogat da ne moraš ni o čemu da razmišljaš?

Moderna dramska serija otkriva mračni, sakriveni, superbogati svet hedonizma. Reč je o četvorici prijatelja koji često povlače vrlo rizične poteze zato što im je, jednostavno, dosadno. Pripadaju ekskluzivnom svetu bogate elite Osla i imaju sve – osim izlaza iz sopstvenog sveta.

Dele specifičnu narcisoidnost, a svoj prazni život ispunjavaju neumerenim hedonizmom i žurkama. Dosađuju se manevrišući svojim svakodnevnim obavezama i očekivanjima porodica, pa koriste novac i laži kako bi sebi priuštili opijate i ostalu ilegalnu zabavu, gurajući svoj moralni kompas do krajnjih granica. Njihova želja da imaju sve više i više ne prestaje, ali da li će naći izlaz na vreme, ili će ipak biti kažnjeni za svoje laži?

 

Ekskluzivni svet bogate elite Osla: šta nas čeka u drugoj sezoni?

Posle izvanredne prve sezone, u drugoj sezoni koja stiže 14. januara, superbogati plejboj Adam (Sajmon J. Berger), Henrik (Tobajas Santelman), Vilijam (Pal Svere Hagen i Hepe (Jon Ojgarden) moraće da se suoče s posledicama svog razvrata. U fokus dolazi korupcija pri trgovanju na osnovu povlašćenih informacija, što će dovesti do još goreg ponašanja. Pozicije moći se menjaju – Vilijam i Adamova žena Hermine počinju da igraju jednako prljavo kao i njihovi bivši supružnici. Njihovi odnosi će se zakomplikovati, a svi će biti uvučeni u svet osvete i totalnog nepoštovanja drugih.

Fenomenalnu drugu sezonu skrivenog i ekskluzivnog, ali i mračnog i nenormalnog sveta bogatih Norvežana gledajte samo na Pickbox NOW od 14. januara!