Toti (One Captain)

Ekskluzivna premijera 15.11.

Objavljeno: 9. novembra 2021.

Toti (One Captain) – italijanska serija o fudbaleru Frančesku Totiju

Premijeru italijanske serije Toti (One Captain) o fudbaleru Frančesku Totiju gledajte samo na Pickbox NOW od 15. novembra! Ova fenomenalna sportska serija snimljena je 2021. godine, i prati poslednje dane u karijeri slavnog italijanskog fudbalera Frančeska Totija.

NEVOLJE U FUDBALSKOM RAJU

Frančesko Toti je kralj i idol, kapiten fudbalskog kluba Roma. Igrao je samo za taj klub, a njegova blistava karijera uključuje pobedu na Svetskom fudbalskom prvenstvu i neverovatnu bazu navijača koji ga obožavaju. Sada, na pragu četrdesete godine, više nije onaj fudbaler kakav je nekad bio.

Toti (Pjetro Kasteljito) zna da se bliži vreme kada će morati u penziju, ali se nada da će moći da igra još nekoliko godina. Povratak trenera Lučijana Spaletija (Đanmarko Tonjaci) u klub dovodi u opasnost njegove planove. Spaleti, nekada njegov veliki obožavalac i prijatelj, dolazi kao drugačiji, agresivniji čovek, zbog čega Toti mora da se bori kako bi nastavio da igra, ali i da bi se oprostio od fudbala po svojim pravilima.

SPORTSKA SERIJA S ELEMENTIMA DIVLJEG HUMORA

Ova italijanska serija priča priču iz perspektive Totija, kritikujući Spaletijeve izbore bez previše demonizovanja. Fokus je na dubokoj ljudskoj drami koju je doživeo šampion kao što je Toti.

Između neprekidnih vremenskih skokova u prošlost, priča takođe prati neke glavne faze kapitenove slavne karijere – od prvih dodira s loptom u detinjstvu i omladinskih klubova do Svetskog prvenstva 2006. Uživaće i Totijevi navijači, svi ljubitelji fudbala, ali i oni koji nikada nisu odbili zdrave “tračeve”. Naime, kroz ljude bliske Totiju, pre svega njegovu suprugu Ilariju, serija prati različite događaje i unutrašnje drame.

Zanimljiva sportska drama s gomilom komičnih elemenata, poput zatvorenika koji odluči da ostane duže u zatvoru kako bi mogao da upozna kapitena Totija, oduševiće sve fanove fudbala, ali i one koji vole zanimljivu priču i specifične likove. A upravo takav je Frančesko Toti, kapiten fudbalskog kluba Roma.

Italijansku sportsku dramsku seriju o italijanskom velikanu Totiju premijerno gledajte samo na Pickbox NOW od 15. novembra!