Impresivne nove serije i filmovi na Pickbox NOW

Šta nas sve novo čeka u septembru?

Objavljeno: 29. avgusta 2023.

Brojne nove serije i fantastični filmovi stižu u septembru na striming servis Pickbox NOW! Od serija poput šarmantne italijanske krimi komedije Ubistva u Baru Lume i britanske krimi serije Inspektorka Rej do norveške crne komedije Arhitektinja, i filmova poput kultnog Asteriks i Obeliks u Britaniji, kao i Dobročinitelj s Ričardom Girom u glavnoj ulozi, evo šta sve ističemo od novog sadržaja kojem se radujemo!

Ubistva u Baru Lume (Murders at Barlume) – šarmantna italijanska serija

Italijanska krimi/komedija Ubistva u Baru Lume je nova serija koja će vas zaintrigirati. Radnja je smeštena u malom italijanskom gradu na toskanskoj rivijeri, a u fokusu priče je Masimo, vlasnik bara. Uz vođenje bara, Masimo pomaže detektivki Fusko da reši brojne zločine. Ova šarmantna italijanska serija prepuna zanimljivih likova i misterioznih zločina stiže 1. septembra!

Inspektorka Rej (DI Ray) – britanska krimi serija

Nova britanska krimi serija Inspektorka Rej oduševiće sve fanove krimi žanra. Radnja se vrti oko detektivke Rej koja radi u birmingemskoj policiji. Ona je pametna, drska i tvrda, i upravo je dobila unapređenje. Rejeva preuzima slučaj koji je prisiljava da se suoči s ličnim problemima. Sa svežom perspektivom, ova serija donosi zanimljivu priču koja će oduševiti gledaoce. Inspektorka Rej stiže 8. septembra!

Arhitektinja (The Architect) – evropski dragulj u ruhu norveške mini-serije

Arhitektkinja je norveška mini-serija, crna komedija za sve fanove kvalitetnih evropskih serija. Kada je projekat izgradnje hiljadu stanova u Oslu objavljen na konkursu, arhitekta Džuli ima ideju: zašto ne pretvoriti prazne podzemne parkinge u stambene zgrade? Ovo je sumorna, oštro postavljena satira o suviše bliskoj budućnosti. Norveška serija stiže 11. septembra!

Nestanak (The Missing) – švedska krimi mini-serija

Odlična švedska mini serija Nestanak vrti se oko policajke Maje Silver iz policijskog odeljenja za nacionalne operacije u Stokholmu. Zbog velike želje da se ponovo sretne sa svojom ćerkom Rebekom, vraća se u mali grad koji je jednom napustila. Kad je devojka pronađena ubijena usred švedskog biblijskog pojasa, Maja se upetlja u intenzivnu potragu za istinom. Nestanak stiže 29. septembra!

Asteriks i Obeliks u Britaniji (Astérix and Obélix: God Save Britannia) – kultni film

Asteriks i Obeliks u Britaniji u režiji Lorenta Tirara, četvrti je nastavak u serijalu  kultnih filmova o Asteriksu. Julije Cezar dolazi u Britaniju, gde se malo selo još uvek hrabro odupire rimskim legijama. Ali situacija postaje kritična i seljani nemaju još mnogo vremena za život. Jedan od seljana traži dobrovoljce da odu da potraže pomoć od svog drugog rođaka Asteriksa Gala i donesu bure “čarobnog napitka” iz bretonskog sela neukrotivih heroja. Ovaj kultni film stiže 11. septembra!

Noć u starom Meksiku (A Night In Old Mexico) – prava vestern avantura

Vestern avantura s Robertom Divalom i Džeremijem Irvinom u glavnim ulogama! Nakon što je bio prisiljen da proda svoj porodični ranč preduzetnicima, finansijski oskudni, ali ponosni stariji građanin i njegov otuđeni unuk, nađu se na meti dilera droge u potrazi za nestalom torbom s novcem. Noć u starom Meksiku  stiže 22. septembra!

Dobročinitelj (The Benefactor) – Richard Gir u ulozi mračnog filantropa

Odličan dramski film Dobročinitelj stiže 22. septembra. U glavnim ulogama su Ričard Gir i Dakota Fening, a radnja se vrti oko ostarelog filantropa koji se ponovo sreće s trudnom ćerkom svojih bliskih prijatelja koji su tragično poginuli u nesreći za koju se on oseća odgovornim. Njegovi unutrašnji demoni naterali su ga na zloupotrebu droga zbog čega ponovni susret između ćerke i njenog muža postaje zategnut. Njegova priča je ispričana kroz uspomene na dan tragične nesreće.

Vinsent i Roksi (Vincent N Roxxy) – buntovna ljubav

Krimi triler Vinsent i Roksi s Emilom Hiršom i Zoi Kravic u glavnim ulogama stiže 22. septembra. Radnja se vrti oko Vinsenta, usamljenika iz malog grada, i buntovne pank rokerke Roksi. Njih dvoje se neočekivano zaljube dok su prisiljeni na beg i ubrzo otkrivaju da ih nasilje prati svuda.