Hotel tajni: Druga sezona krimi serije

Šta se krije ispod idile?

Objavljeno: 17. avgusta 2023.

Nova sezona švedske krimi sapunice Hotel tajni (The Beach Hotel) stigla je na Pickbox NOW! Druga sezona još je jača i intenzivnija, dok suparničke porodice nailaze na nove prepreke, otkrivajući šokantne tajne, zamršena ubistva i zabranjenu romansu.

ŠTA NAS ČEKA U DRUGOJ SEZONI?

Zanimljiva nordijska serija krenula je proslavom 60. rođendana. Verner Gilenmark organizuje rođendansku zabavu u svom hotelu na plaži i poziva svoju porodicu, zaposlene, pa čak i svog najvećeg neprijatelja Egila Gripa. Ali događaj iznenada završava nesrećom koja šokira ceo grad – i polako, ali sigurno, na površinu izlaze eksplozivne tajne za koje će neki ljudi učiniti sve da ih sakriju.

U drugoj sezoni ove fantastične krimi serije uronićemo dublje u uzbudljivu misteriju ubistva iz prve sezone, dok se oba hotela suočavaju s teškim finansijskim okolnostima. Otkriće još jednog tela pojačava napetost među svima koji su uključeni. U potrazi za odgovorima, pojavljuju se skrivene informacije o hotelima koje su osnivači Verner Gilenmark i Egil Grip pokušali da zakopaju. Jesu li ubistva mogla biti povezana s prošlim poslovnim saradnicima?

IZ PERA ROK ZVEZDE NORDIJSKOG NOARA

Ova švedska serija dolazi od kreatorke Kamile Lekberg, švedske spisateljice koju nazivaju “Kraljicom zločina” i “Rok zvezdom nordijskog noara”. Autorka je mnogih bestselera prodatih u više od 30 miliona primeraka, prevedenih na više od 40 jezika u 60 zemalja. Njene knjige, a sada i serije, imaju brojne fanove širom sveta, koji uživaju u misterioznim ubistvima, rivalstvu, pretnjama smrću, borbama za vlast i zabranjenim ljubavima.

Mešajući žanrove krimića i sapunice, Kamila Lekberg ističe kako je sapunica neverovatan žanr i nešto u šta gledalac može zaista da se udubi. “Ali kao što svi obožavaoci sapunica znaju, često se nešto drugo krije ispod predivne idile.”

Fantastičnu novu sezonu švedske serije Hotel tajni (The Beach Hotel), prepunu intriga i misterija, gledajte samo na Pickbox NOW!