Genijalci u kuhinji

Nova kulinarska emisija od 2.7.

Objavljeno: 28. juna 2021.

Genijalci u kuhinji (Culinary Genius) – kulinarska emisija

s Gordonom Remzijem stiže na Pickbox NOW

Takmičarska emisija Genijalci u kuhinji (Culinary Genius) Gordonom Remzijem na Pickbox NOW stiže 2. jula. U ovoj emisiji gledaćemo devet amaterskih kuvara koji će se takmičiti u kulinarstvu uz savete i lekcije profesionalnih kuvara.

PROŠIRITE ZNANJE UZ KULINARSKE LEGENDE

U svakoj epizodi pojaviće se novi profesionalni kuvar, koji će zadati dva zadatka takmičarima, kao i publici.

Kao jedan od profesionalca, tu je i kulinarska legenda Gordon Remzi koji će svoje kulinarsko umeće demonstrirati u prvoj epizodi.

Osim brzine, Remzi traži i tačnost u praćenju datog recepta u intenzivnim kulinarskim rundama. Rouzmari  Šreger, Žan Kristof Noveli i Fil Vikeri će pokazivati svoja umeća u narednim epizodama, donoseći svoj jedinstveni stil u ovu intenzivnu kuhinju.

KO ĆE OSVOJITI TITULU KULINARSKOG GENIJA?

U prvoj rundi takmičari će se suočiti s petominutnim testom u kojem će pokazati svoje veštine s nožem. Testiraju se i njihovi živci, jer su izazvani da brzo usitne sastojke pre nego što profesionalni kuvar oceni kvalitet i kvantitet njihovog seckanja. Tri najslabija takmičara odmah će biti eliminisana.

U drugoj rundi fokus je na preciznosti i veštini. Ovaj desetominutni test bazira se na pripremi. Pažljivo odabrani sastojak otkriva se preostalim takmičarima, koji će se takmičiti kako bi ga savršeno pripremili. I ovaj test biće završan za troje takmičara koji će biti poslati kući, a troje najboljih ostaju u iščekivanju uzbudljive nove runde.

U trećoj rundi kuvari moraju da iskoriste sastojak koji su upravo pripremili kako bi stvorili zadivljujuće jelo za 25 minuta, koje će im doneti prvo mesto i titulu Genijalca u kuhinji, kao i novčanu nagradu.

Uzbudljivu kulinarsku emisiju Genijalci u kuhinji gledajte na Pickbox NOW od 2. jula.