Feelgood serije na Pickbox NOW

Pickbox NOW ima gomilu raznih serija i filmova američke i evropske produkcije, a sada smo za vas izabrali nekoliko feelgood serija koje će vas oraspoložiti.

Pravo je vreme za to – dolazi proleće, a mi moramo da spasavamo svet sa kauča! Zato uronite u feelgood serije i zabavite se uz Knjaza i Poara, kao i uz britanske i američke komedije.

Legendarni Knjaz

„Serijal Najveće svetske proslave (Najveće svjetske fešte) prikazuje 19 najvećih, najluđih svetskih fešti, i to je serijal koji je pun optimizma, veselja, pozitivnih emocija, a to nam je uvek, kao i u ovim danima korone, svima potrebno“, izjavio je legendarni scenarista, režiser i voditelj Robert Knjaz povodom saradnje sa Pickbox NOW.

U hvaljenom Knjazovom serijalu Hrvatski velikani saznaćete ko je skovao reči sladoled i nosorog, koga nazivaju hrvatskim Mikelanđelom i još mnogo zanimljivih i istinitih činjenica o hrvatskim velikanima! Tokom dve sezone, na zabavan način saznajte brojne zanimljivosti o velikanima kao što su Nikola Tesla, Ivan Mažuranić i Ivana Brlić Mažuranić, Vatroslav Lisinski, Ivan Meštrović, Ruđer Bošković i brojni drugi.

Klasik za dobra, stara vremena

Fiktivni belgijski detektiv Poaro je jedan od najpoznatijih detektiva na svetu, a neverovatna je činjenica da se pojavljuje u 33 romana i više od 50 kratkih priča popularne spisateljice Agate Kristi. U kultnoj seriji Poara glumi genijalni glumac Dejvid Suše, za koga se može reći da je definisao stil detektiva. Svih 13 sezona britanske detektivske serije Poaro (Agatha Christie’s Poirot) dostupno je na Pickbox NOW.

Britanska i američka komedija

Povratak u život (Back to Life) je nova britanska komedija koja tematizuje izlazak iz zatvora i pokušaj novog početka. Zasniva se na neobičnoj premisi za komediju, pa bi ovakav tip serije lako mogao da bude drama. Scenario za ovu duhovitu, inteligentnu, zabavnu i pomalo crnu humorističku seriju napisala je briljantna Dejzi Hagard (Episodes, Uncle) u saradnji sa nagrađivanom spisateljicom Lorom Solon. Dejzi Hagard tumači i glavnu ulogu Miri.

Premisa mračne i zabavne komedije Uhvati Šortija (Get Shorty) veoma je zanimljiva –  plaćeni ubica iz Nevade pokušava da postane slavni filmski producent u Holivudu kako bi ostavio kriminal iza sebe i uspeo da ponovo zadobije poverenje svoje porodice. U glavnim ulogama su Rej Romano i Kris O’Daud, a kritičari kažu da je ovo jedna od serija koja mora da se pogleda.

Opustite se uz feelgood serije na Pickbox NOW i spasite svet sa kauča!