Džek Ajriš

Genijalna detektivska trilogija

Objavljeno: 25. avgusta 2021.

Džek Ajriš: Genijalna detektivska trilogija stiže na Pickbox NOW

Tri nagrađivana filma o privatnom detektivu Džeku Ajrišu stižu na Pickbox NOW – Loš dug (2012), Crni talas (2012) i Ravnoteža (2014) oduševiće vas savršenom kombinacijom detektivske zagonetke, neobične akcije i autentičnog humora. U glavnoj ulozi nalazi se australijski glumac Gaj Pirs. On igra bivšeg advokata koji sada radi kao privatni detektiv i uterivač dugova.

Filmovi o Džeku Ajrišu zasnovani su na popularnim detektivskim romanima Pitera Templa, koji je nagrađen za nabolje kriminalističke romane.

Radnja je smeštena u Melburnu u Australiji i u njoj se prepliću Džekova lična priča i ubistvo njegove žene, s naglaskom na slučajevima na kojima radi kao privatni detektiv.

Loš dug

Džekov bivši klijent želi njegovu pomoć, ali Džek nije zainteresovan jer još pati zbog ubistva svoje supruge. Ali isti taj klijent uskoro biva ubijen, što primorava Džeka da preispita svoju prošlost za koju je mislio da ju je zauvek napustio.

Crni talas

Džeku ne nedostaje prijatelja, ali je zato članova porodice malo. Njegova supruga je ubijena, a s ocem nema nikakav odnos. S njim stupa u kontakt Des Konors, poslednja veza između njega i oca, i moli ga da mu pronađe nestalog sina. Džek je vrlo srećan što može da pomogne. Međutim, sinovi ponekad nestanu s razlogom… Kako Džek počinje da radi na slučaju, polako otkriva da je Gari Konors čovek koji nešto krije, a njegovi prijatelji imaju još mračnije tajne…

Ravnoteža

Visoko pozicionirani sudija unajmljuje Džeka da pronađe misterioznu crvenu knjigu. Džek prihvata posao koji ga odvodi u svet vlasnika seks-klubova, krijumčara droge i zlih ubica.

Odlična glumačka postava 

Australijski glumac, muzičar i pevač Gaj Pirs (Poverljivo iz L. A, Memento) je Džek Ajriš, advokat koji se sada bavi uterivanjem dugova i pronalaženjem nestalih ljudi, mrtvih ili živih. Džek još pati zbog ubistva svoje supruge, koju je ubio njegov mentalno nestabilni bivši klijent. Marta Daseldorp (Black Jack, Crownies) je Linda Hilijer, novinarka koja započinje neobičnu romantičnu vezu s Džekom i uključuje se u razne njegove istrage. Aron Pederson (City Homicide) je Kem Delrej, jedan od Džekovih najboljih prijatelja. On je strog i tvrd, ali mekog srca; svoje slobodno vreme često provodi tako što Džeku pomaže na slučajevima na kojima radi. Roj Biling je Hari Streng, zaljubljenik u konjske trke koji često zapošljava Džeka i Kema.

Detektivsku trilogiju o Džeku Ajrišu gledajte samo na Pickbox NOW od 3. septembra!

Serija Džek Ajriš stiže na Pickbox NOW 10. septembra.