Dobra veštica (Good Witch)

Fantazi serija stiže na Pickbox TV kanal

Dobra veštica (Good Witch), fantazi dramska serija s elementima komedije, odvešće vas na magično putovanje s Kesi Najtingejl i njenom ćerkom Grejs. Svih šest sezona biće prikazano na Pickbox TV kanalu!

U glavnoj ulozi je Ketrin Bel (JAG, Army Wives) kao Kasandra “Kesi” Najtingejl, vlasnica radnje „Bell, Book & Candle“, a ujedno vodi i mali hotel. Ona je vrlo vidovita i intuitivna, a magiju koristi samo kad ima veoma dobar razlog za to.

Njenu ćerku tinejdžerku Grejs glumi Bejli Medison (Bridge to Terabithia,  Don’t Be Afraid of the Dark, Once Upon a Time). Kao i njena mama, Bejli ima dar magične intuicije i svoj sopstveni „intuitivni šarm“.

Džems Denton (Desperate Housewives) tumači ulogu dr Sema Redforda, Kesinog zgodnog komšije i novog doktora u gradu. Džems ima bogato radno iskustvo kao lekar u Njujorku, ima svoju sopstvenu praksu i nalazi se u nekoliko lekarskih odbora.  Kad se tek doseli, teško mu je da se prilagodi na život u novom gradu, ali polako počne da se otvara i započinje prisno prijateljstvo s Kesi.

Dr Redford je takođe samohrani roditelj, ima sina tinejdžera Nika, kog glumi mladi Ris Metju Bond. Nik je turbulentne naravi i često upada u nevolje, ali u poslednje vreme je vrlo simpatičan i sladak lik.
ZASNOVANO NA SERIJALU FILMOVA

Ketrin Bel već je poznata domaćoj publici kroz serijal od sedam filmova istog imena, u kojima je takođe glumila glavnu ulogu Kesi. Popularna glumica ovu je seriju i producirala.

Serija nastavlja da prikazuje magični život udovice dobrog srca Kesi Najtingejl i njene ćerke Grejs u fiktivnom američkom gradiću Midltonu.

Uživajte u magičnom putovanju uz svih šest sezona Dobra veštica (Good Witch) na Pickbox TV kanalu!

Seriju pratite od ponedeljka do petka u jutarnjem terminu od 9.45 sati ili u repriznom terminu od 17.20 sati.