Dijamanti, seks, porodica i nasilje

Dijamanti (Ice)

Dijamanti, seks, porodica i nasilje – to su reči kojima se može opisati nova serija Dijamanti. Dijamanti je jedna od onih krimi serija koje vas drže u konstantnoj napetosti i želji za otkrivanjem onoga što sledi. Ističe se i briljira upravo u tome što se sve odvija brzo i nepovratno. Smeštena u Los Anđeles, priča se vrti oko porodičnog posla – prodaje dijamanata.

KAM ŽIGANDE KAO DŽEJK GRIN

Dijamantski Kam Žigande (The O.C.) oduševljava svojom ulogom Džejka kog odlikuje konstantno pušenje cigareta. Odaje utisak jakog tipa koji ne govori mnogo – ali uvek zna šta će uraditi tri koraka unapred.

Njegova bivša žena je Ava, koju tumači glumica Odri Mari Anderson, poznata po ulozi u seriji Arrow. Džejk i Ava i dalje povremeno spavaju zajedno, a imaju i ćerku.

DŽEREMI SISTO KAO FREDI GRIN

Tu je i Fredi, Džejkov brat, kog tumači dijamantski Džeremi Sisto. Poznat po ulogama u popularnim serijama poput Six Feet Under i Law and Order, Sisto glumi neodgovornog brata koji ubije jednog dilera dijamanata, što odvede celu porodicu u suludi svet kriminala.

ZLIKOVCI

Dijamantsku ulogu ostvario je i popularni glumac Donald Saderland (Pride & Prejudice, Aurora Borealis, The Hunger Games i brojni drugi) kao Piter Van De Bruin, okrutni kupac dijamanata.

Britanska glumica Džudi Šekoni, poznata po ulogama u filmu Ali G Indahaus, ali i serijama poput NCIS, Kralj Kvinsa i drugima, tumači ulogu najjače zlikovke po imenu Ledi Ra. Ima ožiljke po leđima i vojsku seksi muškaraca i žena koji je uvek prate.

Napetu krimi seriju Dijamanti o suludom svetu dilera dijamanata gledajte na Pickbox NOW!