Ko je ubica: Supruga, sobarica ili sveštenik?

Prepoznatljiv britanski smisao za misteriju, dramu i kriminal dostupan na Pickbox TV kanalu

Velika Britanija je specifi─Źna po mnogo ─Źemu, ali samo britanske detektivske serije su mogle da prikuju gledaoce ispred malih ekrana iz epizode u epizodu. Misteriozna ubistva, neo─Źekivani zapleti i neobi─Źni likovi sme┼íteni u ─Źesto tmurnu i ki┼íovitu okolinu pretvorili bi gledaoca u detektiva koji poku┼íava da shvati ko je ubica zajedno s bezvremenim detektivima kao ┼íto su Herkul Poaro, inspektor Mors, D┼żek Frost i brojni drugi.

Britanske detektivske serije obavijene velom tajni dostupne su od ponedeljka do petka na Pickbox TV kanalu.

 

Poaro (Agatha ChristieÔÇÖs Poirot)

Poku┼íajte da re┼íite neke od najneverovatnijih zlo─Źina sa najpopularnijim detektivom svih vremena ÔÇô Poarom, kog glumi fenomenalni glumac David Su┼íe! Bezvremenska detektivska serija Poaro┬á(Agatha ChristieÔÇÖs Poirot) dostupna je na Pickbox TV kanalu.

Inspekor Mors (Inspector Morse)

Na top listi 100 najboljih britanskih serija svih vremena, Inspektor Mors se nalazi na 42. mestu. U glavnoj ulozi je D┼żon Tou kao inspektor Mors, a glumac je rekao da u┼żiva u tome ┼íto je njegov lik potpuno druga─Źiji od Poaroa. Naime, iako je genijalan, Mors nije uvek u pravu – ─Źesto ume da uhapsi pogre┼ínog ─Źoveka ili da ne┼íto pogre┼íno zaklju─Źi. Prati detektivsku seriju na Pickbox TV kanalu.

 

Frostov pristup  (A Touch of Frost)

Jedna od dugove─Źnijih i genijalnijih serija na televiziji,┬áFrostov pristup, zasniva se na romanima pisca R. D. Vingfilda. U glavnoj ulozi je Dejvid D┼żejson kao D┼żek Frost, iskusni i predani inspektor koji ─Źesto ima problema sa svojim nadre─Ĺenima. Pratite ovu detektivsku seriju svakog radnog dana na Pickbox TV kanalu.

 

 

Pickbox TV kanal na─Ĺi na 15. poziciji Standardnog paketa Blicnet digitalne televizije.