Duboka voda | Deep Water

Britanska dramska serija

Objavljeno: 1. marta 2021.

Duboka voda (Deep Water) – nova britanska

dramska serija uskoro na Pickbox NOW

Britanska dramska serija Duboka voda (Deep Water) sa fantastičnom glumicom Anom Fril u glavnoj ulozi na Pickbox NOW stiže 8. marta.

Ova dramska serija smeštena je u živopisan mali grad prepun kompleksnih rivalstava između žena i finansijskih nevolja stanovnika.

O ČEMU SE RADI?

Šestodelna serija prati život tri kompleksne i živahne žene, koje se – svaka na svoj način – bore da održe glavu iznad duboke vode. Kao i svi mi, one žele da urade ono što je najbolje za njihove porodice. Ipak, moraće da donose neke teške odluke, često uz neočekivane posledice.

Ove tri žene povezane su nečim vrlom banalnim, ali i svakodnevnim – školskim vratima. Naime, sve tri imaju decu otprilike istog uzrasta, te se, vodeći decu u školu, svakog dana sreću ispred školskih vrata.

TRI ŽENE

U glavnoj ulozi gledamo Emijem nagrađenu glumicu Anu Fril(Marcella Butterfly). Fril glumi Lisu Kalisto, koja mora da  balansira između svoje prenapete porodice i vođenja firme, što joj oduzima mnogo vremena. Haotična je i neorganizovana, a udata je za Džoa, koji danju i noću radi kao taksista.

Odlična Šinejd Kinan(Little Boy Blue) glumi psihoterapeuta Roz. Nekada je imala privatnu praksu, ali zapala je u dugove zbog svoje srodne duše Vinstona, koji je finansijski upropastio njenu porodicu. Ako otplati te dugove, vratiće svoj život na pravi put, ali odjednom dobija ponudu koja bi mogla da joj u potpunosti promeni život.

Kejt je treća članica ovog ženskog trija i glumi je zvezda u usponu Rozalind Elezar (Howards End, Rellik). Kejt naoko ima sve, zgodna je, ima novca, a njen porodični život deluje predivno. Ima dvoje dece, srećno je udata.

Tri potpuno različite žene su na svom neverovatnom i ponekad šokantnom životnom putovanju, a njihovi životi se sreću ispred školskih vrata. Šta su sve spremne da urade da bi svoje porodice održale na okupu?

Duhovita, seksi, iskrena i često razuzdana, dramska serija Duboka voda (Deep Water) nezaobilazna je stanica za ljubitelje dobrih serija, od 8. marta na Pickbox NOW!