Britanska dramska krimi serija

Spasi me

Britanska dramska krimi serija ‘Spasi me’ (Save Me), dobitnica je nagrade Kraljevskog televizijskog društva za najbolju dramsku seriju 2019. godineNjen tvorac, scenarista, režiser i glavni glumac, Leni Džejms (Line of Duty, The Walking Dead, Fear the Walking Dead) dobitnik je nagrade za najboljeg dramskog pisca.

IZVRSNI LIKOVI

Spasi me je drugačija vrsta trilera koji se gradi oko izvrsnih likova. Glavni lik je Neli (Leni Džejms) koji kreće u potragu za svojom nestalom ćerkom Džodi koju gotovo nikad nije video. Ali Neli nije detektiv, on je samo običan čovek sa mnogo mana. Neli je jedan od onih likova za koje imate utisak da ga poznajete. Kao da ste ga već negde videli u kraju, u autobusu, u lokalnoj birtiji. On je ženskaroš, nezaposlen je, mnogo pije i često zalazi u birtije. I upravo u toj „običnosti“ leži moć njegovog lika – njegova kompleksnost i dubina.

Uz Nelija, tu je i njegova bivša žena i Džodina majka Kler koju tumači izvrsna glumica Suren Džons. Kler se razvela od Nelija i ima novog muža i novi život, potpuno drugačiji od onog koji je imala s Nelijem. Kad Džodi nestane, a njen bivši muž Neli postane jedan od osumnjičenih, primorana je da se vrati u svoj stari život.

ORIGINALNI TRILER

Spasi me je triler koji će vas odvesti na veoma neprijatna mesta – u fokusu je otmica 13-godišnje devojčice. Događaji su intenzivni i ponekad izgledaju neverovatno, ali likovi su izuzetno jaki i dobro napravljeni, pa će vas s lakoćom uvući u priču. Originalno i sveže.

Upustite se u novu avanturu sa Lenijem Džejmsom i otkrijte zašto je Spasi me proglašena najboljom krimi-serijom u 2019. Kompletna prva sezona inteligentne i originalne serije je na Pickbox NOW!