Arhitektura, tinejdž ljubavna priča, ljubav i misteriozan kriminal

Novi naslovi koji će vas zabaviti i inspirisati

Objavljeno: 25. jula 2023.

Pickbox NOW u avgustu briljira s novim sadržajem – stiže druga sezona švedske krimi-serije Hotel na plaži (The Beach Hotel), treća i četvrta sezona britanske dokumentarne serije Umetnost arhitekture (The Art of Architecture), danska mini-serija Jedan od momaka (One of the Boys) i još mnogo toga.

Hotel na plaži (The Beach Hotel) – Tokom avgusta

Druga sezona švedske krimi-serije stiže sa svežim epizodama. Zanimljiva nordijska serija kreće proslavom 60. rođendana. Naime, Verner Gilenmark organizuje rođendansku zabavu u svom hotelu na plaži i poziva svoju porodicu, zaposlene, pa čak i svog najvećeg neprijatelja Egila Gripa. Ali događaj se iznenada završava nesrećom koja šokira ceo grad – i polako, ali sigurno, na površinu izlaze eksplozivne tajne za koje će neki ljudi učiniti sve da ih sakriju.

Znamenite britanske kuće (Treasure Houses of Britain) – 4. avgusta

Britanska dokumentarna serija stiže i donosi jedinstvenu priliku da pogledate i istražite pet najfinijih velelepnih domova u Britaniji. Ovo je prvi put da su prikazani u 3D-u. Ali to nije sve, ne radi se samo o nekim od najomiljenijih i najspektakularnijih zgrada na svetu, radi se o blagu pomoću kog se pričaju ljudske priče. Od tapiserija koje je prvi vojvoda od Marlboroa naručio da proslavi svoj trijumf u bici kod Blenhajma do italijanskog ormarića koji su Medičijevi poklonili vlasnicima Berlija – najveće elizabetanske kuće u Engleskoj.

Britanska obala sa Kejt Hambl (Kate Humble’s Coastal Britain) – 11. avgusta

Britanska putopisna dokumentarna serija u kojoj simpatična voditeljka Kejt pešice istražuje neka od predivnih britanskih obalskih odredišta. Dok hoda obalama Velike Britanije, posećuje zanimljiva mesta i upoznaje ljude koji tamo žive i rade.

Jedan od momaka (One of the Boys) – 18. avgusta

U fokusu ove odlične danske mini-serije je Lau, socijalno anksiozan dečko koji kreće na tradicionalno muško kampovanje s momcima kako bi dokazao da je „pravi muškarac”. Ali stvari postaju zeznute kada on razvije osećanja prema drugom dečaku na putovanju.

Umetnost arhitekture (The Art of Architecture) – Treća sezona 21. avgusta, a četvrta 28. avgusta

Svaka epizoda ove britanske dokumentarne serije jedna je studija o delu nove arhitekture ili restauracije, pokazujući kako je nadahnuto, dizajnirano i dovedeno do realizacije. Uz to, upoznajemo arhitekte i firme koja su ih stvorile.

POGLEDAJ EPIZODU BESPLATNO

Pickbox NOW u avgustu nudi besplatan pristup trima epizodama nekih od najpopularnijih naslova. Registrujte se besplatno do 17. avgusta.