Hiljade sati vrhunskih serija, crtaća i filmskih klasika čekaju na tvoje oči

NEOGRANIČENO I PREVEDENO

Više od 3000 sati serija i filmova najboljih produkcijskih kuća: Disney, BBC, CBS, Sony, MGM, ITV, ABC i Starz gledaj neograničeno, bilo kada i bilo gde. Uvek gledaš sve sadržaje.

REGISTRUJ SE BESPLATNO

NA VIŠE
UREĐAJA

Odaberi više uređaja na kojima ćeš istovremeno da gledaš kompletan sadržaj u ponudi Pickboxa. Računar, mobilni, tablet ili Chromecast idu zajedno u bilo kojoj kombinaciji.

PROVERI UREĐAJ

BEZ UGOVORNE
OBAVEZE

Odaberi paket koji ti najviše odgovara. Svi paketi su bez ugovorne obaveze. Aktiviraj putem računara ili Smart TV-a i neograničeno gledaj kompletan sadržaj na više uređaja istovremeno.

POCEPAJ UGOVORE

Od svih serija, filmova i crtaća u našoj ponudi dele te tri koraka:

Besplatna registracija - besplatno se registruj i pregledaj kompletan katalog sadržaja koji ti trenutno nudimo. Ako želiš da gledaš i uživaš u sadržaju koji si našao, pređi na korak 2. i prati sledeća uputstva...

Aktivacija računa - odaberi paket koji ti najviše odgovara (pssst – NAJBOLJI paket je zaista najbolji). Pickbox možeš da aktiviraš na više načina: kartica ili PayPal.

Gledaj i uživaj – uživaj u kompletnoj Pickbox ponudi na minimalno dva uređaja po tvom izboru. Odabirom NAJBOLJEG paketa uštedi 901din, uživaj u HD rezoluciji i gledaj na tri uređaja istovremeno bilo kada i bilo gde.

PICKBOX PAKETI