Agata Kristi: Partneri u zločinu

Dramska serija

Objavljeno: 31. maja 2021.

Agata Kristi: Partneri u zločinu (Partners in Crime) –

Nova serija zasnovana na romanima Agate Kristi

Nova britanska serija stiže na Pickbox NOW! Neodoljiva dramska Agata Kristi: Partneri u zločinu (Partners in Crime) zasniva se na popularnim detektivskim romanima jedne od najboljih spisateljica svih vremena Agate Kristi. Prve tri epizode su zasnovane na romanu Tajni neprijatelj, a poslednje tri na romanu N ili M? Ova šestodelna serija će vas oduševiti vrhunskom detektivskom pričom, sjajnom atmosferom, humorom i genijalnim glumačkim duom.

Genijalni glumački duo

U glavnim ulogama su Dejvid Valijams i Džesika Rejn, genijalni duo koji glumi bračni par. Valijams je Tomi Beresford, pametan muškarac koji se oslanja na logiku. Ipak, njegovi poslovni poduhvati nikad baš ne uspeju, kao što ni njegovi dani na fakultetu i u vojsci nisu bili baš uspešni. Pokušava da se brine za svoju živahnu suprugu Tapens i njihovog sina Džordža, ali uopšte ne shvata da nema nos za obične poslove. Ono u čemu je zapravo dobar jesu špijunaža i rešavanje zločina.

Rejn tumači ulogu Tapens Beresford, Tomijevu suprugu. Ona je živahna i brzopleta pa često upada u nevolje. Za vreme rata radila je kao negovateljica, što ju je ispunjavalo. Sad njen duh ne može da podnese to što je samo domaćica. Kad najzad dobije priliku da pomogne britanskoj tajnoj službi u odbrani svoje domovine, ona je oberučke prihvata.

Vreme hladnog rata

Agata Kristi je priče o Beresfordovima napisala u periodu od 1922. do 1973. godine, i one prate Tomijev i Tapensin život pre nego što su se venčali pa sve do njihove starosti. U seriji je radnja smeštena u pedesete godine prošlog veka, u kontekst hladnog rata, što prati vremenski okvir koji je postavila Agata Kristi. To je vreme prepuno špijunaže, kontrašpijunaže, plaćenih ubica i onih koji pokušavaju da reše zločine. To je opasan svet u kome će bračni par Beresford procvetati.

Novu britansku detektivsku seriju Agata Kristi: Partneri u zločinu (Partners in Crime) gledajte samo na Pickbox NOW od 11. juna!