5 razloga za gledanje krimi serije

Dijamanti

‘Dijamanti’ (Ice) je nova krimi poslastica na Pickbox NOW. Tvorac serije je scenarista i režiser Robert Mjunik (Empire). To je uzbudljiva priča o dilerima dijamanata, zato vam donosimo 5 razloga za gledanje ove napete serije!

  1. IZVRSNA GLUMAČKA POSTAVA

Dijamantsku glumačku postavu čine glavni glumci Džeremi Sisto, poznat po ulogama u serijama Law & Order i Six Feet Under, i Kam Žigande kog znamo iz serije The O.C. Uz njih, tu je i fantastični Donald Saderland (The Hunger Games i brojni drugi), koji glumi okrutnog šefa dijamantskog kartela Pitera Van De Bruina.

  1. SULUDI SVET DIJAMANATA

U seriji ‘Dijamanti’ videćete svet koji se ne viđa često (ili nikad) – podzemni svet trgovine dijamantima i kriminal koji se događa oko ovih svetlucavih kamenčića. Originalan i svež, ovaj triler pruža i više nego dobru zabavu.

  1. POZADINSKA PRIČA

Priča se vrti oko porodice iz Los Anđelesa čiji porodični posao ima dugu tradiciju – bave se trgovinom dijamantima. Džejk i Fredi Grin su braća koja rade za porodičnu kompaniju Grin i Grin dijamanti, specijalizovanu za trgovinu dijamantima. Oni su zanatlije čije iskustvo zahteva precizno poznavanje umetnosti, a njihovo porodično bogatstvo potiče još od bekstva iz Evrope pre holokausta.

  1. TRILER OSVEŽENJE

Radnja se zahukta kada Fredi, zavisnik od droga, ubije poznatog dobavljača dijamanata. Njegov odgovorniji brat Džejk mora da uskoči i pokuša da spasi porodični posao. Porodica Grin se odjednom nađe u podzemlju dijamantskog sveta. Moraju da rade sa kriminalcima, dilerima krvavih dijamanata, a imaju posla i sa okrutnim šefom dijamantskog kartela Piterom Van De Bruinom.

  1. KOMPLETNE DVE SEZONE SU NA PICKBOX NOW

Uronite u svet dijamanata i zabavite se sa dve sezone sveže dramske krimi serije ‘Dijamanti’ (Ice) na Pickbox NOW!