5 komedija koje će vas razveseliti

Midlton, Ženski mozak...

Slatke komedije služe tome da nas razvesele, a na Pickbox NOW postoji njih nekoliko koje su idealne za to! Preporučujemo vam ovih pet filmova u kojima glume neki od najboljih glumaca današnjice – poput Salme Hajek, Kire Najtli, Skarlet Džohanson i Džulijane Mur. Provedite veče uz smeh na Pickbox NOW.

5. Male tajne velikog latino zavodnika (How To Be A Latin Lover) (2017)

Maksimo želi da bude bogat, a da ništa ne mora da radi, pa zavodi starije bogate žene, a na kraju se i oženi dvostruko starijom. 25 godina kasnije, umoran je od buđenja pored svoje 80-godišnje supruge koja odluči da ga zameni mlađim. Pošto je izbačen iz vile, završi u sestrinom stančiću i uz pomoć sestrića pokušava da se domogne nove bogate mete.

4. Midlton (At Middleton) (2013)

Idit Martin i njena nervozna ćerka Odri dođu na turneju po Univerzitetu Midlton gde su u obilasku i Džordž Hartman i njegov nemotivisani sin Konrad. U jednom trenutku, Idit i Džordž se izgube i odlutaju, pa se zbliže dok traže svoju grupu.

3. Ženski mozak (Female Brain) (2017)

Istraživanje biohemije ženskog mozga koje obavlja neuronaučnica Džulija prikazano je kroz odnose triju parova: Zoi i Grega čije karijere počnu da utiču na njihov brak, zatim Lise i Stivena koji žele da začine svoj brak, i Leksi koja neprestano pokušava da promeni svog dečka Adama. U međuvremenu, Džulijine moždane sinapse počnu da rade pojačano kad se njenoj studiji pridruži zgodan subjekat…

2. Kaži kad (Laggies) (2014)

Megan se uspaniči kad je njen dečko zaprosi, pa se na nedelju dana sakrije kod svoje nove prijateljice, 16-godišnje Anike, koja živi sa svojim ocem.

1. Don Džon (Don Jon) (2013)

Džon Martelo je uspešan zavodnik koji svake večeri uspe da osvoji “desetku”. Ali ni najbolje veze za jednu noć ne usrećuju ga kao pornografija. Traži ispunjeniji seksualni život, a na putu će susresti dve potpuno različite žene od kojih će naučiti mnogo o životu.