KVALITETNE SERIJE I FILMOVI

Produkcije nekih od najvećih svetskih studija kao što su BBC, Fremantle, ITV, all3media i drugi.

SERIJE NA RAZNIM JEZICIMA

Američke, britanske, španske, skandinavske i mnoge druge evropske serije s prevodima na srpski.

BEZ ČEKANJA I BEZ REKLAMA

Gledajte epizode jednu za drugom i bez prekidanja. Ne brinite ako ste propustili film ili premijeru - sve je dostupno kad god poželite.

KAKO GLEDATI PREKO OPERATERA?

Pickbox NOW možete da gledate u videoteci operatera uz par klikova na daljinskom upravljaču. Aktiviranje je moguće kroz predefinisane pakete operatera ili uz doplatu (bez ili s ugovornom obavezom). Dostupni smo kod najvećih:

Korisnik ste mts-a, Orion Telekoma, SBB-a ili Total TV-a? Odaberite opciju i šaljemo vam više informacija na imejl. Sva komunikacija je neobavezujuća.

BLACK FRIDAY

POPUST VAŽI OD 23.11. DO 30.11.2022.

Ne propustite popust na 6 i 12 mjeseci

Budite prvi koji će krenuti sa gledanjem


Iskoristi popust od 25% na pakete od šest i 12 meseci na Pickbox NOW i otkrij skrivene bisere koje još nisi odgledao! Bindžovanje nikad nije bilo slađe - jer je još jeftinije! Gledaj neograničeno top skandi i krimi serije, britanske hitove i gomilu fantastičnih filmova.

SAZNAJ VIŠE

KAKO GLEDATI PREKO APLIKACIJA?

Pickbox NOW možete gledati na našim TV i mobilnim aplikacijama ili na računaru. Sve što vam treba je stabilna internet veza i aktivna pretplata. Aktivirajte karticom ili PayPalom na pickboxnow.com. Dostupni smo na velikom broju uređaja:

Sve serije i filmove iz naše ponude pregledajte klikom na www.pickboxnow.com.

Uslugu možete koristiti na više uređaja istovremeno.