Podržani uređaji i platforme na kojima možeš da gledaš Pickbox:

PICKBOX APLIKACIJE

Sve što ti treba za gledanje serija i filmova preo Pickbox aplikacija jeste internet veza bilo kog internet operatera i jedan od podržanih uređaja. Čekamo te na računaru, Android ili iOS pametnim telefonima i tabletima. Pickbox možeš da spojiš sa svojim televizorom preko Hromkasta. Uvek biraš bar dva uređaja za gledanje omiljenih serija i filmove, a ako se odlučiš na godinu dana Pickboxa, možeš gledati na čak 3 uređaja istovremeno.

SAZNAJ VIŠE

SBB

Pronađi Pickbox u SBB Video klubu besplatno u TRIO i DUO Gold Extra i Premium paketima. Pickbox možeš da gledaš i preko EON aplikacije bilo kada, bilo gde i na bilo kom uređaju, uključujući i Smart TV Gledaj Pickbox na TV-u u nekoliko jednostavnih koraka: Pritisni VOD dugme na daljinskom upravljaču > Izaberi Pickbox > Izaberi sadržaj > Izaberi opciju ˝Gledaj˝ > Potvrdi.

SAZNAJ VIŠE

PREKO EON-a NA TOTAL TV-u

Pickbox je dostupan kao dodatan televizijski paket. Gledajte Pickbox na svim mobilnim uređajima preko EON-a. Saznaj više pozivom na 19955.

SAZNAJ VIŠE

mts TV

Pickbox pronađi na mts TV u Video klubu i gledaj kad god želiš, koliko god puta želiš. Aktiviraj Pickbox na mts TV-u prateći ove korake: mts TV meni > Upravljanje nalogom > Korisnički nalog > Sve usluge > Paketi i usluge > Pickbox ili Moj nalog > Paketi i usluge > Pickbox

SAZNAJ VIŠE