Izjava o privatnosti

Ova internet stranica, kao i velika većina ostalih, koristi platforme za sakupljanje podataka da bismo pružili bolje korisničko iskustvo poput prilagođavanja sadržaja, ali i u svrhu marketinških aktivnosti.

Korišćenjem, posećivanjem i pregledanjem ovih internet stranica prihvatate i saglasni ste sa našim praksama opisanim u nastavku.
Svi podaci koje prikupimo smešteni su na bezbedno mesto, dostupni su samo delu zaposlenih kojima su neophodni za obavljanje poslovnih aktivnosti i ne prodaju se trećim stranama.
Podaci koje prikupimo preko platformi poput Google Analytics ili Google AdWords su anonimni, što znači da ne uparujemo lične podatke sa ostalim parametrima (npr. vaše ime i prezime sa ostalim podacima koji se odnose na korišćenje naših usluga). U slučaju da su postavke vaše konfiguracije postavljene tako da odbijate prikupljanje nekih podataka – podaci neće biti prikupljeni i sačuvani (npr. blokiranje kolačića). U slučaju da ste odabrali takvu opciju, ne garantujemo optimalno korisničko iskustvo.
Zadržavamo pravo da pratimo vašu interakciju s nama i da prikupljamo podatke koji se odnose na vas i vaše korišćenje naše usluge, uključujući, ali ne ograničavajući se na, vašu onlajn aktivnost, korespondenciju, uređaje i podatke o softveru (npr. operativni sistem ili internet brauzer).

Podaci koje prikupljamo su:
– Ime i prezime, imejl adresa i/ili broj telefona – podatke možemo da koristimo samo u slučaju da ih navedete sami (npr. putem kontakt forme ili imejlom)
– Kolačići / cookies / pixels – automatskiprikupljamo uopštene podatke poput vremena provedenog na stranicama, lokacija korisnika, vrstu uređaja. Kolačiće i pixele prikupljamo putem Google Analytics, Google AdWords i/ili Facebook platforme.

Podatke koje prikupimo koristimo za:
– Interno generisanje izveštaja – korisničko iskustvo nam je važno i iz istog razloga konstantno želimo da unapređujemo naše usluge
– Za prilagođavanje sadržaja – traženje informacije o lokaciji ili postavki konfiguracije da bismo prilagodili jezik interfejsa i/ili dostupni sadržaj
– Marketinške aktivnosti – prikupljene podatke koristimo u svrhu oglašavanja putem platformi /kanala oglašavanja poput newslettera, Google AdWords, Google AdWords remarketinga, Facebook i Facebook remarketinga.

U slučaju da želite da se vaši podaci izuzmu sa Google ili Facebook oglašivačke mreže, molimo vas da posetite vlastite korisničke profile na navedenim platformama i izmenite svoje postavke koje se odnose na oglašavanje, oglašivačke aktivnosti i deljenje vlastitih podataka.
U slučaju da imate nekih pitanja ili želite da se vaši podaci izuzmu iz naših baza (u slučaju kada je to moguće) molimo kontaktirajte nas putem e-maila: info@pickbox.tv

Hvala vam na korišćenju naših usluga.