Podržani uređaji i platforme na kojima možeš da gledaš Pickbox:

PICKBOX APLIKACIJE

Sve što ti je potrebno za gledanje serija i filmova preko Pickbox aplikacija jeste internetska veza bilo kog internet operatera i jedan od podržanih uređaja. Čekamo te na računaru, Samsung i LG Smart TV-ima, iOS i Android tabletima i smartfonima. Uvek biraš barem 2 uređaja za gledanje omiljenih serija i filmova, a ako se odlučiš na godinu dana Pickboxa, možeš da gledaš na čak 3 uređaja.

SAZNAJ VIŠE

SBB

Pronađi Pickbox u SBB Video klubu besplatno u TRIO i DUO Gold Extra i Premium paketima. Pickbox možeš da gledaš i preko EON aplikacije bilo kada, bilo gde i na bilo kom uređaju, uključujući i Smart TV Gledaj Pickbox na TV-u u nekoliko jednostavnih koraka: Pritisni VOD dugme na daljinskom upravljaču > Izaberi Pickbox > Izaberi sadržaj > Izaberi opciju ˝Gledaj˝ > Potvrdi.

SAZNAJ VIŠE

mts TV

Pickbox pronađi na mts TV u Video klubu i gledaj kad god želiš, koliko god puta želiš. Aktiviraj Pickbox na mts TV-u prateći ove korake: mts TV meni > Upravljanje nalogom > Korisnički nalog > Sve usluge > Paketi i usluge > Pickbox ili Moj nalog > Paketi i usluge > Pickbox

SAZNAJ VIŠE